Onderhoud / Schade

Onderhoud/Schade

De Prijs is belangrijk, Maar goede service nog belangrijker!

Onderhoud

Heeft uw scooter een reparatie nodig of kan hij wel wat onderhoud gebruiken? Wij repareren alle soorten scooters en motorscooters direct in onze eigen werkplaats.

In onze moderne en volledig uitgeruste werkplaats kunt u uw scooter met een gerust hart achter laten. De werkplaats is voorzien van alle middelen om uw scooter op een vakkundige manier te kunnen onderhouden of repareren.

ONDERHOUD: Het is belangrijk om uw tweewieler regelmatig te onderhouden. De nieuwe generatie 4 takt motoren hebben regelmatig nieuwe olie nodig. Ook is het van belang dat de klep speling op de juiste manier staat afgesteld. FC Scooters in Den Haag zorgt er voor dat uw scooter altijd naar behoren en volgens de voorschriften van de fabrikant word onderhouden. Het maakt ons niet uit wat voor merk of model scooter u rijd. Wij kunnen voor elk model de onderdelen leveren.

Schade

Naast onderhoud kunt u ook voor elke soort schade bij FC Scooters terecht, wij streven naar professionele en vakkundige reparaties voor een optimale look and feel. Heeft u schade en wilt u uw scooter verkopen? Kom langs met uw scooter en we kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen!

Afspraak hoeft niet, mag wel !

Kunt u uw scooter eigenlijk niet missen? Bel ons en we bespreken de mogelijkheden voor een oplossing.